Lektioner & Veckoelev

Träna privat hos oss!

 

Privatlektioner

-på måndagar och onsdagar på Södra Falla, för dig med egen häst!


Vi arbetar tillsammans ca 50 min för att komma vidare i vår utveckling. Allt från unghästar och markträning till tävlingsekipage. Du får gärna komma med önskemål om något specifikt du vill träna, annars förbättrar vi våran grund och avancerar därifrån mot era mål.


Pris: 500kr/gång.

Möjlighet finns att köpa bonuskort 5 ggr för 2 200kr.

Vill man komma 2st och träna gemensamt kostar det 350kr/ekipage.

Lektioner kan du boka HÄR


Veckoelev

- Ta med din häst och träna hos oss under flera dagar!


Vi har möjlighet att ta emot häst & ryttare under flera dagar. Övernattning sker på gården. Normalt är veckoeleverna med 4 dagar och utöver träning med sin egen häst ingår också träning och sysslor med våra hästar på plats. En unik möjlighet att lära sig mer om vårat helhetstänk runt hästträning och även få intensivträning för sig själv och egna häst. 2 200kr för 4 dagar. Bokas direkt med Emelie.

BOKA NÄR DET PASSAR DIG!


  • Vi har stor flexibilitet och kan oftast ta emot dig och din häst när det passar er.
  • Bonuskorten är giltiga under ett helt år!
  • Betala mot faktura eller med Swish."Att efter en enda lektion märka sån skillnad på sin häst är magiskt! Tack tack tack!" - Elev från Kumla"Emelie har en unik känsla för hästar och även för vad jag som person behöver!" - Elev från Nora"Tack för en underbar clinic/träning med bra och personligt engagemang och stöttning i dag i Vadstena!" - Elev från Mjölby