Mentorship Program

För de som vill fördjupa sina kunskaper och aktivt jobba med att förbättra sig själva finns vårt Mentorship Program - Relational Horsemanship.

 

Mentorship-programmet är uppbyggt termins-vis. Du börjar med att gå introduktionskursen till programmet som är i två delar. Där går vi igenom grunderna i vår filosofi och vi börjar lära oss om olika vertyg och tankesätt, för att få en avspänd och glad häst som kan hålla sig frisk länge och som dessutom vill arbeta tillsammans med dig, oavsett vad era mål är. Vårs synsätt kallar vi för "relational horsemanship" och är detsamma som Josh Nichol lever och undervisar efter.

Vi pratar exempelvis om hur vi bäst gör oss förstådda hos hästarna, hur man behöver tänka och hitta balans i sig själv för att kunna känna och hitta balans i hästen. Vi lär oss om hantering från marken både i lina och löst, vi lär oss hur man börjar träna hästen i ridningen för att så småning om få den självbärande, samlad och lätt i alla rörelser och moment.  


Ny start på introduktionskursen del 1 är ej bestämt.  Anmäl ditt intresse redan nu eftersom det är begränsade platser! (Passar både ridna hästar, unghästar och fotfolk utan häst)
Inga förkunskaper behövs, denna kurs är helt markbaserad. 


Datum kommer när intresse finns
Box/hage, lunch, fika & kursmaterial ingår.


Pris för introduktionskurs del 1 med häst: 3100kr (endast 4 platser/termin)

Pris utan häst: 2100kr (endast 6 platser/termin)

Introduktionskurs del 2 bokas efter avslutad del 1


När man har gått introduktionskursen går man över till Mentorship Program (om man vill)


Mentorship Program 2022: 

Mentorship genomsyras av vår filosofi runt hästar och oss själva. Vi fördjupar kunskapen och erfarenheten runt de verktyg vi lärde oss i introduktionskursen, givetvis genom praktik men även teori och reflektioner över det vi upptäcker. Vi diskuterar hur vi tar oss igenom olika svårigheter som vi möter i oss själva och våra hästar. I mentorship upptäcker vi om och om igen hur resultaten förändras när vi jobbar med oss själva och stärker upp våra svagheter. 


1000kr för 1 kursdag  

VT: Mars - April - Maj.
HT: Sep - Okt - Nov 

Välkomna att träna med oss!

/Emelie & MangeANMÄL DIG DIREKT!

 
 
Intro 1 (markarbete) HT -22 med häst
Intro 1 (markarbete) HT -22 utan häst
Intro 2 (ridning) HT -22 med häst
Intro 2 (ridning) HT -22 utan häst